15 семинар. Созопол, 2-4 октомври 2013 г.

За 15-ти път работихме и се веселихме на традиционната ни среща. Разгледахме Созопол, запознахме се с вълнуващите археологически находки. Неповторимата морска атмосфера беше допълнена от невероятната културна програма подготвена от домакините-читалище "Отец Паисий".
Семинарът беше открит от зам. кмета на община Созопол г-жа Катя Стоянова. 

Тази година семинарът беше посветен отново на новата софтуерна платформа, върху която развиваме библиотечния софтуер, свързан с новите съвременни тенденции в библиотечната автоматизация. Показахме и резултатите от едногодишната работа на новите продукти в регионалните библиотеки в Пловдив, Велико Търново, Кюстендил и др. Колеги от тези библиотеки споделиха практическия си опит от работата и изказаха задоволството си от удобната и прецизна софтуерна платформа, върху която развиваме интегрираната система. По желание на библиотеки, които отсъстваха на 14-ия семинар, отново представихме RFID технологията за автоматизирана инвентаризация. 

  Сърдечни благодарности на домакините в лицето на секретаря на читалище "Отец Паисий" г-жа Денка Тодорова за ентусиазма, с който организира семинара. Благодарим и за невероятната танцова и музикална програма, с която изненада нас и нашите гости. Благодарим и на колегите от читалищната библиотека за сътрудничеството и подкрепата преди и по време на семинара.

Вече имаме двама записали се за семинара през 2014 г. : Колега от библиотека "П. Стъпов"-Търговище и от СОУ "Христо Ботев"-Русе. Те спечелиха нашата специална награда и ще бъдат изцяло наши гости ! 

Следващата година нашата фирма става на 15 години! Помните ли 5-ия ни рожден ден в Търговище? А 10-ия в Банско? Очаквайте още повече веселие..., изненади, но и много работа. Така, както го можем, заедно... До нови срещи! 

Презентации 

Никола Бажлеков. Примасофт.

Файл: 

Юрия Сматракалева. СофтЛиб.

Файл: 

София Пейчева, Анелия Харалампиева. Регионална библиотека "Ем. Попдимитров, Кюстендил.

Файл: